Gebruikerslogin

Twitter Updates

U bent hier

Home

Lidmaatschap

Aspirant leden zijn van harte welkom tijdens de training. Iedereen mag gratis een paar keer proberen of hij het leuk vindt. FCC Oss heeft een document gemaakt met hierin alle informatie over de club, fietscrosswedstrijden en de aanschaf van materiaal. Klik hier om het te bekijken.

Let wel op de kleding voorschriften. Er zijn enkele helmen en BMX fietsen op voorraad. Je mag ook je eigen BMX fiets meenemen zolang er maar geen uitstekende delen aan zitten.

Fietscross / BMX wedstrijden
Als je eenmaal op fietscross zit wil je natuurlijk ook wedstrijden gaan rijden om te kijken of je al goed gevorderd bent tegenover leeftijdsgenoten van andere BMX clubs. Je kan dan verschillende wedstrijden gaan rijden. In de winter wordt er alleen getraind.

De meeste BMX rijders/sters beginnen met de afdelingswedstrijden. Dit is zijn wedstrijden die hoofdzakelijk gehouden worden in de regio Brabant-Limburg. Ze worden gereden op zondag.

En dan zijn er nog de TopCompetitie wedstrijden (Nederlands Kampioenschappen). Deze BMX wedstrijden worden eveneens op zondag verreden met een training op zaterdag. Bij deze BMX wedstrijden wordt er gestreden om deelname aan het Nederlands Kampioenschap fietscross of deelname aan internationale wedstrijden, zoals de Europese- en Wereldkampioenschappen.

De contributie voor 2017 is vastgesteld op € 115.00 per lid voor een heel jaarinclusief basislidmaatschap KNWU en NFF. Hiervoor kan een lid het gehele jaar 2x per week deelnemen aan de trainingen op de fietscrossbaan en tevens gebruik maken van de beschikbare faciliteiten van de vereniging

GP Equipment

           GP-Equipment

HTS Rubber tracks

HTSRUBBERTRACK

Free Time World

          FreeTimeWorld

           Inframensen Oss